Thursday, 20 February 2014

Baju Kanak-Kanak Murah-An Nur Shoppe Melaka


Baju Kanak-Kanak Murah-An Nur Shoppe Melaka

Jom dating ke kedai kami mudah dan senang nak dapatkan baju kanak-kanak lelaki dan perempuan. Murah dan banyak corak yang menarik apa tunggu lagi. Nak kongsi sedikit hari ini, sekarang susah betul nak cari baju kanak-kanak yang baru berumur 1 tahun ke atas. Ramai yang tercari cari betul tak? Tapi jangan risau ada je kat pasaraya kan. 

Kat sini nak tunjukkan contoh yang ada kat kedai kami An Nur Shoppe Merlimau Melaka. Ramai yang meminta baju kanak kanak dijual sekali disamping membantu pelanggan sekitar Melaka mendapatkan pakaian kanak kanak yang murah dan berkualiti.



                      


Seluar yang selesa untuk anak anda. Cepat cepat datang kedai kami An Nur Shoppe Melaka.



Cantik kan? Pada pandangan saya cantik. Harga jauh lagi murah. Nak beli online pun boleh sms or call saya Hafizi 013-6265107. Atau terus je pergi kedai kami An Nur Shoppe Melaka. Ada Dua Cawangan, satu dekat merlimau deretan dengan Pasaraya Fresco. Dan satu lagi bersebelahan dengan Klinik Satu Malaysia Duyung.


1 comments:

Post a Comment