Pakaian Dalam Ibu Hamil

"Pakaian Dalam Ibu Hamil"

Assalamualaikum dan salam sejahtera, kami disini ingin berkongsi pengalaman serta sedikit ilmu mengenai penjagaan payudara untuk ibu hamil.
Ramai yang memandang remeh mengenai penjagaan payudara ibu hamil. Di An Nur Shoppe Melaka ada menawarkan khidmat ukuran payudara yang lebih selesa untuk ibu hamil serta ibu menyusu. Hal ini kerana, saiz adalah keselesaan untuk kaum ibu hamil. Siapa tahu tentang keselesaan anda? hanya anda sahaja yang tahu. Jadi Apa tunggu lagi hubungi pakar pakaian dalam ibu hamil atau ibu menyusu,En Abu Bakar 013-2773230. Atau boleh membuat pembelian secara online atau pos. Dengan cara memberi ukuran pakaian dalam anda, atau ukur lilit dada anda kemudian boleh juga terus hubungi pakar kami tadi atau sms saya Hafizi- 0136265107.

Ini adalah sebahagian contoh yang ada di kedai An Nur Shoppe Melaka. Jadi datang la cuci cuci mata ke kedai kami untuk melihat dan merasainya dengan lebih dekat.

Harga dari rm29.90 hingga ke rm40 sahaja. Murah je kan? tak yah susah susah beli mahal mahal. Kami merupakan reseller barangan mumDreams
Tips memilih Bra Ibu Hamil:
  1. Pastikan matlamat adalah untuk mendapatkan Bra untuk Ibu Hamil yang sempurna dan selesa.
  2. Pastikan anda jangan mudah terpedaya dengan harga yang mahal sahaja. Tidak semestinya yang mahal itu baik kualitinya.
  3. Semasa membeli atau membuat pilihan,pastikan anda mencuba dahulu sebelum pulang dengan Bra tersebut.
  4. Jangan lupa mintak tunjuk ajar dari kedai tersebut atau jika di Kedai An Nur Shoppe Melaka Kami ada menyediakan segala yang anda ingin bertanyakan.


0 comments:

Post a Comment